چغندر

يك تحقيق در اروپا نشان داده كه مصرف يك سروينگ از چغندرباعث كاهش ريسك سرطان كولون تا ٤٥ درصد و تحقيق ديگر نيز از كاهش ريسك سرطان معده ميگويد.
علاوه بر اين دو چغندر سرشار از انتي كنسر ديگري به نام بتايين است كه نشان داده شده است زناني كه در رژيم خود بتايين بالايي مصرف ميكنند با ريسك كمتري در ابتلا به سرطان سينه مواجهند.
وراي كنترل ريسك سرطان چغندر باعث بهبود شارش انرژي در بدن،افزايش تايم تمرين،كاهش خستگي و افزايش كارايي بدن در ورزشكاران ميگردد.

چغندر ضد سرطان
به اشتراک بگذارید:

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 3 روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
پرسش از دکتر