چغندر

يك تحقيق در اروپا نشان داده كه مصرف يك سروينگ از چغندرباعث كاهش ريسك سرطان كولون تا ٤٥ درصد و تحقيق ديگر نيز از كاهش ريسك سرطان معده ميگويد.
علاوه بر اين دو چغندر سرشار از انتي كنسر ديگري به نام بتايين است كه نشان داده شده است زناني كه در رژيم خود بتايين بالايي مصرف ميكنند با ريسك كمتري در ابتلا به سرطان سينه مواجهند.
وراي كنترل ريسك سرطان چغندر باعث بهبود شارش انرژي در بدن،افزايش تايم تمرين،كاهش خستگي و افزايش كارايي بدن در ورزشكاران ميگردد.

چغندر ضد سرطان
به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *