تغذیه نوروزی مناسب پوست

در ایام تعطیلات مراقب تغذیه خود و میزان کالری دریافتی باشید. از آنجا که مصرف آجیل و شیرینی در این ایام بیش از هر زمان دیگری است.

تعطیلات فرصت مناسبی برای تغییر سبک زندگی و اصلاح شیوه تغذیه است.

استفاده از چای سبز، تخم کتان، سویا و بادام به دلیل استروژن موجود در آنها توسط افراد میانسال و کسانی که وارد مرحله یائسگی شده‌اند، در طراوات و شادابی پوست بسیار تاثیر دارد.

از نظر علمی ثابت نشده است که غذا یا دانه روغنی خاصی در جوش زدن تاثیر داشته باشد، اما ممکن است سیستم بدن افراد نسبت به مصرف ماده‌ای خاص واکنش نشان بدهد.

بنابراین افرادی که می‌گویند در ایام عید جوش صورتشان بیشتر و بدتر می‌شود، بهتر است از مصرف هر ماده غذایی که باعث جوش زدن صورت یا بدن می‌شود، امتناع کنند و از صابون ضدباکتری روزی یک تا دو بار استفاده کنند.

تغذیه نوروزی
به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *